Lentefeest op vrijdag 22 maart 2024

Beste buren,

Zaterdag 24 januari hebben we met veel plezier geklonken op een spetterend burenjaar! Veel hamburgers, soep en jeneverkes zijn over de toonbank gegaan. Door de talrijke opkomst en de aanwezigheid van telkens weer nieuwe buren, was het opnieuw een gezellige en geslaagde avond. Af en toe buurten is nodig om de jus te doen pakken.

In intieme kring hebben we vorige maand de kletskesavond begraven, er waren nog wat jeneverkes over ;-). Maar tijdens de koffie (lees apero) tafel, hebben we gebroed op de geboorte van een lentefeest dat zal doorgaan op vrijdag 22 maart op de pelouse van de massagepelgrim. Narcissen, tulpen en krokussen zullen al weelderig bloemen, misschien wonen er ook al mussen of mezen in de nestkastjes op onder de dakpannen. Zoals op elk feest, zorgen we voor veel lekkers, een aangename sfeer, (dans)muziek, en de kans om rijk naar huis te gaan :-).

Place to be: pelouse nr 146, waar je nog een (voet)bad kan nemen in een echte badkuip :-). We starten vanaf 18 uur.

Hopelijk kunnen we de lente vieren met veel zon, vrolijke buren, fiets- en vakantieplannen, goed burennieuws, de aankondiging van één of ander groot feest, of misschien wel de geboorte van een klein boeleke. Dat mag ook van een kat, een hond of een ezel zijn ;-).

Groetjes,

Het burencomité

PS. Breng familie, vrienden, buren en exen mee. Iedereen is welkom!

Plaats een reactie