Uitnodiging burenbarbecue op 24 juni 2023

Beste buren

Vorig jaar hebben we de draad weer opgepikt om onze barbecue te organiseren. Het weer zat mee, de sfeer was gezellig. Iedereen was blij mekaar nog eens terug te zien.

Daarom nodigen wij jullie uit op onze 9de burenbarbecue op zaterdag 24 juni in de tuin van de massagepelgrim, Camille Huysmansstraat 146.

Slagerij De Vleesberg zorgt voor een mooi buffet van vlees, kip, pasta, patatjes, brood en heel veel groenten. Het thema: “Na regen komt zonneschijn”. Onze nieuwe buren, die heel muzikaal zijn, zorgen voor sfeervolle muziek. Verzoeknummers aanvragen, een liedje zingen, dansacts, het kan allemaal :-).

Kostprijs: 25 € voor volwassenen, kinderen onder de 12 jaar smullen gratis mee. In deze prijs zijn aperitief, barbecue à volenté en dessert inbegrepen. Drankjes serveren we aan zeer democratische prijzen.

De aperitief staat koud vanaf 16 uur en Dominique en hare barbecue zullen rond 17 uur heerlijk beginnen te ruiken :-).

Wie goesting heeft schrijft zo vlug mogelijk in (voor 17.6) door betaling

Op reknr BE22 3770 2701 5547, met als vermelding “Ik slow zo graag met jou” en bezorgt het strookje aan Marc (Schaluinstraat 62). Hopelijk kunnen jullie, net als wij, al niet meer wachten tot het zover is.

Groetjes,

Jan Tjen Jurgen Marc Freddy Guy

Plaats een reactie